Algemeen

De waterscouts of waterscouting is een vorm van scouting die zich bezig houdt met allerlei activiteiten die je op het water kunt doen. Ben je in de leeftijd van 11 - 15 jaar dan ben je welkom bij de scouts. Op deze leeftijd wordt actie van je verwacht! Zeilen in je eigen boot. Kamperen op het water. Staan op je eigen benen. Ontwikkel je eigen mening. En vooral veel plezier, je eigen avontuur creëren en vrienden voor het leven ontmoeten. En natuurlijk ieder jaar waanzinnig leuke kampen!

Leiding
De leiding zorgt ervoor dat jouw Scoutingavontuur mogelijk is. Ze zorgen ervoor dat de waterscouts een eigen zeilboten hebben en dat er elke week een uitdagend programma is. Dat het ook veilig is. O ja, en ze doen het voor hun plezier. Dus je hebt kans dat ze ook wel eens iets geks bedenken.

Je eigen scouting magazine
Als scout bent van Scouting Nederland krijg je vier keer per jaar je eigen magazine.

Kijken?
Enthousiast geworden en denkt je dat scouting misschien wel iets is voor jou is? Kom dan een keertje langs! Je mag twee keer vrijblijvend komen kijken, als je daarna ook lid willen worden van de waterscouts moet je officieel aangemeld worden bij de groep. Kijken of meer informatie? Neem dan contact op met de teamleider van de waterscouts.

Een bezoek brengen aan de waterscouts kan op iedere zaterdag

Downloads

 
Waterscouts folder Algemene informatie folder

 

komende activiteiten
20 jul 2024 Verhuur
18:30 - 00:00

20 jul 2024 Zomerkamp Landverkenners (Dwingeloo)
18:30 -

31 jul 2024 verhuur
10:00 - 15:00

09 aug 2024 Loodsenweekend
18:30 - 00:00

Copyright © 2023 Scoutinggroep de Trappers