Algemene informatie

Het scoutinggebouw van ,,De Trappers” uit Hoogezand Sappemeer is een stenen gebouw met verdieping, gebouwd in 1991. Het is een royaal en een modern clubhuis, dat is gelegen in het Gorechtpark. Het ligt +/- 600m van het NS station en ongeveer 2 Km van het Zuidlaardermeer (met strand) en restaurant. Op 200 meter aan de overzijde van de weg richting zuidlaren is een wok restaurant. Bij het gebouw zijn ruime parkeer mogelijkheden. Daarnaast is er een plein welke afsluitbaar is voor verkeer. Het gebouw is toegankelijk voor personen met een beperking.

2e lokaalDe volgende ruimtes worden verhuurd:

1e lokaal

  • Lokaal 72 m2 (met klein podium)
  • Lokaal 45,5 m2
  • De keuken 9 m2 met zithoek van 6 m2
  • Toilet
  • Wasruimte

Voorzieningen:
Het gebouw is voorzien van warm en koud stromend water en het wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming. Via WiFi kan met toegang verkrijgen voor gratis internet.
nieuwe keuken 2024De keuken is uitgerust met een koelkast , vriezer, 2x combi magnetron/ovens een 5 pits gasfornhuis (voor kleinere pannen). Daarnaast is er een kooktafel met twee grote branders op propaan gas aanwezig (voor grote pannen). De keuken is volledig uitgerust met  o.a. een warmwater koker, een dubbele koffiezetapparaat, pannen, borden en bestek.
wasruimteDe wasplaats bestaat uit een wasgoot van 2 meter met 4 kranen, 2 douches, 1 extra toilet, 1 extra urinoir, en een invalideruimte met eigen toilet en douche

Op verzoek kan de kampvuurplaast gebruikt worden. Tafels en stoelen zijn aanwezig. In het gebouw staan geen bedden (zelf slaapzakken en luchtbedden o.i.d. meenemen). Eveneens niet aanwezig (dus meenemen) handdoeken en theedoeken.

Niet verhuurbare periode:
Het gebouw wordt niet verhuurd tijdens de wekelijkse opkomsten. Uitgezonderd verhuur langer dan 3 dagen. De opkomsten van onze scoutinggroep zijn op vrijdag avond en op de zaterdag tot 17:00 uur.

Omgeving:
Het gebouw is gelegen in het Gorechtpark. Dit is een fraai aangelegd park van 50 hectare. In het park zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een voetbalveld, een openbare tennisbaan, een pannaveld en een basketbalveld. Daarnaast zijn er tal van vijvers, waaronder een kanovijver. Deze laatste is voorzien van een vissteiger voor minder-validen. Voor wandelaars is er een natuurwandelpad van 2.9 kilometer. In het Gorechtpark is naast ons club gebouw ook nog een kinderboerderij met educatief centrum te vinden. Het park leent zich uitstekend voor het uitzetten van routes.

Folder informatie:
meer informatie kunt u vinden in de verhuur folder, welke je hieronder kunt downloaden in pdf formaat.

verhuur folder

Interesse?
Indien u interesse heeft, informatie wilt hebben, of nog enkele vragen heeft dan kunt contact opnemen met Jannie van Dijken (zie menu item contact)

komende activiteiten
20 jul 2024 Verhuur
18:30 - 00:00

20 jul 2024 Zomerkamp Landverkenners (Dwingeloo)
18:30 -

31 jul 2024 verhuur
10:00 - 15:00

09 aug 2024 Loodsenweekend
18:30 - 00:00

Copyright © 2023 Scoutinggroep de Trappers